Merkittävä tuotannon tekijä

Promector Oy on vuonna 1991 perustettu yritys, jonka liikeideana on suunnitella ja valmistaa yksilöllisiä tuotantoautomaatioon (tuotannon automatisointiin) liittyviä laitteita. Yrityksemme 18 hengen henkilökunta on ammattitaitoinen ja motivoitunut valmistamaan juuri sellaisen laitteen, jota asiakas tarvitsee, olipa sitten kysymys kokoonpanosta, annostelulinjojen mekaniikasta, pakkauskoneiden syöttölaitteista tai robottisovelluksista. Olemme toimittaneet laitteita monille eri teollisuudenaloille. Erikoisosaamista meille on kertynyt lukuisista lääke- ja diagnostiikka-alan laitetoimituksista. Monet näistä laitteista on sijoitettu puhdastilaan ja siitä johtuen GMP- vaatimukset ovat meille tuttuja. Laitetoimituksiin on sisällytetty asiakkaan niin halutessa myös validointiprosessi.

Olemme avustaneet asiakkaitamme parantamaan vanhojen tuotantolinjojen toimintaa. Modernisointiprojektissa laitteiden tehokkuuden parantamisen lisäksi laitteiden turvallisuus on saatettu nykyisen konedirektiivin edellyttämälle tasolle.

Uusi omistaja

Oy Movetec Ab on ostanut Promector Oy:n koko osakekannan 29.8.2019 päivätyllä kaupalla. Toimintamme jatkuu omistajan vaihdoksen jälkeen normaalisti.