PromixLab

Promix Lab

Promix 10

3D Jauhesekoitin

Promix 3D -jauhesekoittimet sopivat kuivien, jauhemaisten materiaalien sekoitukseen mm. lääke-, kemian-, elintarvike- ja metallijauheteollisuudessa. Ne sekoittavat kidekooltaan ja tiheyksiltään erilaiset ainesosat homogeeniseksi tuotteeksi nopeasti ja suljetusti, ilman kosketusta työympäristöön tai muihin materiaaleihin.

      Promix-edut

            - 100 tallennettavaa sekoitusohjelmaa

            - korkea täyttöaste

            - vaihdettavat sekoitussäiliöt

            - helppokäyttöisyys

            - tehokas 3D-liikerata

            - lyhyt sekoitusaika

  

 

    - keskeytymätön sekoitus

    - hiljainen käynti

    - energiansäästö

    - helppo puhdistus

    - tulostettava ajodata

Promix esittelyvideo

Katso

Sekoittimet toiminnassa

Katso

Sekoittimissa voidaan käyttää useita eri astiakokoja

Katso

.

Pienien määrien sekoittamiseen soveltuva Promix Lab on sekoitinperheemme uusin jäsen.

 

 

 

Promix Lab esittely

Ominaisuudet

Promix hyödyntää ainutlaatuista kolmiulotteista heiluri- ja pyörimisliikerataa, joka sekoittaa ainesosat tehokkaasti työntämällä niitä keskeytymättä eteenpäin. Eri seosmäärille, -aineille ja täyttöasteille voi ohjelmoida 100 yksilöllistä sekoitusohjelmaa, jotka sisältävät täydellisen sekoitusajan ja -nopeuden kullekin prosessille. Ohjelman päätyttyä on mahdollista tulostaa ajodata sekoitukseen käytetystä ajasta ja kierrosnopeudesta.

 

  Promix Lab Promix 10 Promix 100
Säiliön tilavuus 0,1, 0,2, 0,5, 1,0 tai 3,0 l 3, 5 tai 10 l 10,30,50 tai 100 l
Max. täyttötilavuus 1,5 kg 4,5 kg 55 kg
Pyörimisnopeus 15 - 40 rpm* 15 - 40 rpm* 15 - 30 rpm*
Sähköliitäntä 230 V  / 50 Hz 230 V / 50Hz 230 V / 50 Hz
Paineilmaliitäntä 6 bar / 100 l/min 6 bar / 100 l/min 6bar / 300 l/min
Päämitat (l,s,k) 721, 1048, 1800 mm 750,1400,1650 mm 1000, 1700, 1650 mm
Paino 200 kg 300 kg 900 kg

 

*Ohjelmat sisältävät kunkin prosessin vaatiman sekoitusajan ja kierrosnopeuden.

 

The SWiNG Principle

Molecular SWiNG Technology applies the molecular SWiNG principle, originally discovered in 1978 by the German Biochemist Dr. Michael Doman in the movement of a model of the glucose molecule. The acronym SWiNG stands for “System With Internal Gyration”.

Further investigations showed the broad significance of the SWiNG principle in technical and natural mixing processes such as ocean waves breaking at the shore or fluids being shaken by hand.

Molecular SWiNG Technology can mix liquids, solids and gases in any proportion in a closed system simply and efficiently without the need of paddles, stirrers or turbines.

SWiNG kinematics features a novel mechanical linkage system that conveys three-dimensional chaotic movement to the fluid inside of the mixing container. The turn-tilting motion of the container offers a special advantage: The dynamic movement varies continuously across the whole sequence, yet the container comes back to its original position without having to spin around.